Есенните цветове се настаняват трайно в нашия гардероб – елегантните нюанси

...
Есенните цветове се настаняват трайно в нашия гардероб – елегантните нюанси
Коментари Харесай

7 шопинг находки от есенната колекция на Tommy Hilfiger

Есенните цветове се настаняват трайно в нашия дрешник – елегантните нюанси на бежовото, класическото тъмносиньо и яркоточервеното. Ако търсите нови находки, безусловно посетете магазините на Tommy Hilfiger . Новата им сезонна сбирка включва типичен модели в цветовете, които в никакъв случай не ни омръзват. 

Там ви чакат палто и пола в стилното уелско каре – изискан мигане към ученическите униформи, които комбинираме с деним или тъмносин пуловер. Не пропущаме и ефирните рокли с шифон, които ни припомнят за небрежността на летните вечери. В хладните дни на есента обличаме тънко, само че топло поло под роклята и я съчетаваме с по-груби боти за контрастност.



В галерията сме ви подготвили селекция с нашите обичани находки от новата есенна сбирка на Tommy Hilfiger . Ще ги откриете (както и доста други) в The Mall, Serdika Center и Paradise Center. Разгледайте и се вдъхновете за есенния си шопинг!

Тази година американската марката разгласи и програмата си Make It Possible – самоуверен метод към екологичната и обществена резистентност, която ускорява уговорката на организацията да основава мода, която „ оползотворява всеки запас и приветства всички “. В този смисъл, в дамската сбирка са заложени правилата за резистентност, изразени в използването на материи като органически памук и рециклирани вълнени влакна. Допълнително, като част от програмата си, марката се ангажира да основава и дава еднакъв достъп до благоприятни условия за развиване за всички, като в същото време се стреми да бъде приобщаваща и да работи за всеки собствен почитател. 

 

С поддръжката на Tommy Hilfiger
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР